Kiekjes!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Ellena
05 Oktober 2009 | Nieuw Zeeland, Hanmer Springs
Ik heb eindelijk mijn foto's kunnen uploaden!
Zie: http://picasaweb.google.nl/anelle78p
Hier alles nog steeds shababa.. Ben nu in Hanmer Springs, een resort in de bergen met thermaalbaden. Ga me morgen laten 'pamperen' hier! Massage, lichaamspakking, lekker badderen in de thermaalbaden.. heerlijk!! Ik zorg dus goed voor mezelf (as usual..;-))
Hiervoor in Mount Cook, Christchurch en Akaroa geweest. Allemaal top, zoals je zult zien op de foto's.. ;-)
Tot snel maar weer!
kus Ellena
Oh ja, Marleen heeft een uitgebreid verslag op haar weblog geplaatst, dus voor wie geinteresseerd is in een gedetailleerde uiteenzetting van onze reis zie: http://marleen0704.waarbenjij.nu
05 Oktober 2009 - 08:18
Anneke:
Hoi Ellena, wat is het toch een mooi land hè? De kou neem je maar op de koop toe en groot gelijk dat je een dagje rust neemt om je te laten verwennen! Ik vind het heel leuk om je te volgen op je reis, ik leef met je mee! Dikke kus! -
05 Oktober 2009 - 10:29
& Zoon:
Moooooooooooiiiiii! En wat een feest der herkenning. Pas maar op dat je handdoek niet gejat wordt in die Hanmer Springs... grrrrr
Viel SpaB!
X
05 Oktober 2009 - 10:31
Weer Die Zoon:
O ja, nog een tip: trek niet je mooiste bikini aan in dat smerige sulfietbad ;-)
(Een neusklemmetje is wel aan te raden.) -
05 Oktober 2009 - 14:36
Jakob:
Wat een rot leven heb jij toch ;)
Ziet er goed uit! Geniet ervan!
Zou je een kleine Maori voor mij mee willen nemen? Niet te oud svp. Opsturen mag ook. -
05 Oktober 2009 - 19:45
Anitaa:
Ziet er goed uit El!!Ben net terug uit Barcelona met Michj, daar was het ook lekker....26 graden mmm en veel Sangriaas en Champagne on da beach.
Njoy, kus van ons -
05 Oktober 2009 - 21:42
Ellena:
Donkere bikini: check!
Jakob: jongen of meisje? :P
Anita: doe mij wat van die warmte.. ;-)
07 Oktober 2009 - 19:23
Florian:
NZ ziet er indrukwekkend uit!
Ik zie veel kerken is dat toeval?
Hoe was DefQon1 (im vergleich mit hier)? -
14 Oktober 2009 - 19:23
Olympia:
ja zus van me.Ik volg je ook vanuit de winkelsteegh.Wat een mooie foto s. lijkt me kei mooi daar aan de andere kant van de wereld.
groetjes Olympia